”Hyväksy asiat, joihin et voi vaikuttaa ja pyri vaikuttamaan niihin, joita et voi hyväksyä”. Sanonta joko ärsyttää tai kannustaa. Kohtaamme elämässämme paljon asioita, joihin emme voi vaikuttaa ja etenkin pandemia-aikakaudella hyväksynnän löytäminen voi osoittautua raskaaksi prosessiksi.

Jokaisella on oikeus työntekoon ja oman ammatinvalintansa kautta mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista työtä haluaisi tehdä. Elämäntilanteet voivat kuitenkin aiheuttaa sen, että joskus joustoa tarvitaan myös työelämän puolelta. Joustotarve voi ilmetä niin työhön tarvittavissa apuvälineissä, työaikajoustoina tai vaikkapa tarpeena työskennellä etänä. Aina emme pysty vaikuttamaan juurisyihin, jotka tarpeen joustoille tai mukautuksille aiheuttavat. Yhdessä voimme kuitenkin pyrkiä luomaan ratkaisuja, jotka auttavat meitä ylittämään esteet ja tavoittamaan ammatillisen unelmamme.

Me Mamworkilla ymmärrämme, että on olemassa erilaisia elämänpolkuja ja -tilanteita, ja olemme pyrkineet luomaan uusia tapoja työn ja arjen yhteensovittamiseksi niin työnantajien kuin työntekijöiden yksilöllisiä tilanteita kuunnellen. Missiomme on rakentaa joustavampaa työelämää ja tarjota yrityksille erinomaisia resursseja kasvunsa tueksi.

Yhdessä voimme pyrkiä luomaan ratkaisuja, jotka auttavat meitä ylittämään esteet ja tavoittamaan ammatillisen unelmamme.

Mamworkin liikeidea on välittää asiantuntijoita yritysten projekteihin ja osa-aikatöihin. Haluamme tarjota asiantuntijoille heidän elämäntilanteeseensa räätälöityjä töitä ja yrityksille resursseja joustavasti ja helposti. Verkostostamme löytyy monipuolinen joukko liiketoiminta-alan ammattilaisia – asiantuntijoita, jotka ovat innokkaita työskentelemään eri mittaisissa ja laajuisissa projekteissa aina yrityskohtaisesti räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Asiakkaamme ovat työyhteisöjä, jotka etsivät yksilölliseen tarpeeseensa asiantuntijaa. Asiakasprojektimme vaihtelevat niin asiakkaan kuin toimialankin mukaan.

Kohtasimme Riesan kanssa ja hyvin nopeasti totesimme, että jaamme vahvasti yhteistä arvomaailmaa ja missiota. Työnteon pitäisi olla aina ja kaikille mahdollista, ja koulutusta vastaava työ pitäisi olla ihmisen oikeus. Työ on voimavara, se tuo sisältöä elämään, eikä sen merkitystä taloudelliseen hyvinvointiinkaan sovi vähätellä.

 

Sanna Pitkänen

Mamwork – Asiantuntevaa apua yrityksille!

 

Mamwork